verstand van zaken én mensen

Van Kesteren Business Consulting

verstand van zaken én mensen

U bent ondernemer. U kent de ontwikkelingen in uw branche. U weet waar u heen wilt. U vertrouwt op harde cijfers, maar ook op uw intuïtie. U heeft plannen en ambities. U bent trots op uw bedrijf. Maar u heeft ook kopzorgen. Want het kan altijd beter, het moet altijd beter.

Plannen krijgen te vaak geen goed vervolg. De bedrijfsvoering vraagt steeds meer specifieke kennis. Er zijn nieuwe verdienmodellen nodig. Tegelijkertijd moet u vaak snel handelen. Praktische kwesties oplossen. Strategische beslissingen nemen. Herkent u dit? Dan kunnen wij u helpen. Als gelijkwaardige sparring partner, maar ook als ervaren, betrouwbare uitvoerder.

Wie zijn we?

VKBC is een adviesbureau voor MKB-ondernemers met plannen. Voor ondernemende mensen die het verschil maken, die altijd op zoek zijn naar kansen en verbeteringen. Onze consultants zijn ervaren denkers en doeners die zich uiteenlopende situaties snel eigen kunnen maken. We beheersen de theorie van bedrijfsvoering, maar zijn vooral bedreven in toepassingen hiervan voor onze relaties. We denken en doen; zorgen voor overzicht en bieden inzicht, resultaat en rendement. Waar nodig werken we samen. We weten precies welke inhoudelijke specialisten we nodig hebben en vooral wat we die moeten vragen.

Wat doen we?

We helpen management en directie bij het maken van keuzes in complexe situaties én helpen deze beslissingen succesvol uit te voeren. We zijn gesprekspartner als het gaat om beleid, en regisseur bij het inrichten van de organisatie. Onze werkwijze sluit aan bij de cultuur van de moderne MKB-er. Goed nadenken, jezelf laten informeren en doorpakken wanneer nodig. Niet harder maar slimmer werken. In korte tijd komen we tot kernachtige analyses waarmee we processen in beweging zetten en ondernemingen op koers houden.

Hoe doen we dat?

We gaan ervan uit dat u uitstekend geïnformeerd bent over marktontwikkelingen en de positie van uw bedrijf. U weet wat ondernemen is. Daarom zijn onze rapporten dun en de gesprekken kort; we houden ons liever bezig met wat u nog niet weet of wat u graag wilt weten. We nemen ruim 15 jaar ervaring mee en een brede actuele kennis van diverse branches. Dat bespaart tijd, geld en – belangrijker nog! –  het levert interessante en zinvolle discussies op. Zo kunnen we de sparringpartner zijn die overzicht brengt en nieuwe inzichten creëert.


Uw onderneming klaar voor de toekomst?

Van Kesteren Business Consulting biedt ondernemers actiegerichte ondersteuning. Resultaatgericht advies en uitmuntende implementatie, gericht op het realiseren van de doelen van de onderneming én de ondernemer.